Sydhavstouren udendørs 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet

Senior-holdturnering for klubber for Lolland-Falster.

Vil du også gerne spille turneringstennis, men savner en lokal forankring hvor afstande er små og fokus på det sociale samvær stort, så tag et kig på dette tilbud:

• Små hold (m/k) på 2 – 4 deltagere
  • Hver klub kan have flere tilmeldte hold
  • En holdkamp udgøres af 2 singler og 1 double, hvor hver kamp spilles:
    • Bedst af 3-sæt (med 3. sæt som match-tiebreak)
  • Tilmeldte hold inddeles i serier, og der tilstræbes:
    • Alle-mod-alle i hver gruppe
    • 4-6 holdkampe henover sæsonen (ultimo maj – ultimo august)
    • Afsluttende finalestævne for gruppevindere
  • Banekapacitet stilles til rådighed af klubber med deltagende hold, og Maribo Tennis Club lægger baner til sæsonfinalerne

Tilmeldingsgebyr kun kr. 100,- pr. person via Mobile Pay (benyt 7113JS) - husk sidste frist for tilmelding er 13. maj 2022.

Læs mere og tilmeld dit hold på https://www.tennis-klub.dk/sydhavstouren eller kontakt Dennis Erstrup for nærmere info mob. 2248 3297.
 Bemærk, du skal IKKE benytte de røde og grønne knapper, der er inkluderet i den email du lige har modtaget.
 Benyt i stedet Sydhavstourens egen tilmelding!
13.05.2022
16.05.2022 kl. 08.00 - 04.09.2022 kl. 21.00
Lolland-Falster
0,00 kr.